världens bästa du

The greatest gift you can give to the world - is yourself.


Hur sant är inte detta? Jag har funderat lite på det på sistone. Det finns jättejätte många människor på denna jord och ingen enda är den andra lik till punkt och pricka. Vi är alla olika och så ska det vara. Det är gott! 

Ibland tänker jag att jag borde vara någon annan än den jag är, och  jag tillåter inte mig själv att vara just mig. Men när jag tänker efter lite mera förstår jag att jag blev skapad till att vara mig själv. Det finns ingen annan Mindy Åström i världen som är precis som jag, och det är en rikedom! Istället för att ge efter för konformitet och ge upp min uniqueness frestas jag till att vara som alla andra, tänka som alla andra, tycka som alla andra osv.osv. Ni vet säkert vad jag menar?

Men hördu, jag tror att Gud älskar variation, och att Han älskar sin Skapelse och sina Barn. Han har gjort oss alla unika och speciella - var och en av oss - av en orsak! Jag vill lära mig att våga leva ut den jag är, och inte ge vika för grupptryck eller för att vara rädd för att sticka ut ur mängden. Jag vill vara mig själv, Mindy Åström, till hundra procent.  För om inte jag är det - vem kommer vara det då?